avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda neplatita
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda neplatita

aS Dori sa stiu ce se intampla daca 1 proces verbal Nu este platit??
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 05:03, 8 August 2011
alpinltd a scris:
Administratia financiara va monitoriza aceste amenzi, si tinand cont ca in romania in loc sa prevenim asteptam sa combatem va pune penalitati "legale" si va veti trezi cu o suma care nu va mai putea fi platita asa usor sau implicit cu o executare silita.

Ma tem ca nu exista nicio prevedere legala care sa sustina afirmatia dvs. Amenzile contraventionale nu sunt si nu au fost niciodata purtatoare de penalitati.

Iar de "penalitati legale", recunosc, inca n-am auzit.
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala la administratia financiara? ddinu ddinu Buna ziua, Am primit o amenda RATB pe care am neglijat sa o platesc in 15 zile de la sosirea in posta (de fapt a semnat maica-mea pentru ea, si n-am stiut ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu amenda contraventionala care apare la impozit andreeahanc22 andreeahanc22 Buna. Am vazut pe forum ca acesta intrebare a mai fost pusa insa nu am gasit raspunsuri concludente. Zilele anterioare am primit acasa in posta instiintarea de ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie neplatita ContSters156394 ContSters156394 O adresa a sosit acasa pentru instiintarea de plata a unei amenzi contraventionale la regimul circulatie (radar), in valoare de vreo 200 lei. Daca pur si ... (vezi toată discuția)