avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale masina radiata fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

masina radiata fiscal

am vandut o masina si in baza contractului de vanzare cumparare si cu buletinul cumparatorului am declarat-o vanduta la finante. aceasta insemna ca nu trebuie sa mai platesc impozit niciodata pentru masina?
Cel mai recent răspuns: alex31_stefanescu , utilizator 14:12, 30 Iunie 2011
Pentru a fi radiata din rolul dumneavoastra trebuie sa depuneti certificatul de radiere de la serviciul inmatriculari ... in alte conditii, o sa vi se perceapa impozit in continuare.
Obligatia cumparatorului este de a declara autoturismul la Serv. Impozite si Taxe Locale, pentru a fi inscris pe rolul acestuia. Nu vi s-a emis un "Cerificat de radiere"?
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
cumparatorul a vandut-o mai departe fara sa o declare.
cine trebuia sa imi dea certificat fiscal?
Cerificatul de radiere este eliberat de serviciul inmatriculari, asa cum a mentionat mai sus @justicemn. Prin depunerea certificatului la Serviciul Local de Taxe si Impozite masina va fi radiata din evidenta acestora.
gresit D-na avocat.Cititi normele de aplicare ale Codului fiscal respectiv punctele 118 si 119. Este introdus un termen, respectiv radierea fiscala, care nu este acelasi lucru cu radierea din circulatie.Pentru scoaterea din evidentele fiscale trebuie facuta dovata transferului de proprietate, furtului sau radierii fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe mijloace de transport bibibossu bibibossu Mi se solicita plata impozitului auto restant din 2008, luna 11, moment in care a fost vandut. Mentionez ca am solicitat in 2008 administratiei locale ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intimpinare kyry kyry Buna seara! In 2013 februarie am vandut o masina, am radiat-o de la Directia Taxe si Impozite Locale, dar din pacate in Romania nu exista legatura intre ... (vezi toată discuția)
Radiere auto rogilg_c4 rogilg_c4 Buna, Pot radia de la serviciul de inmatriculari auto si de la taxa si impozite, un autoturism vandut si neinmatriculat de cumparator, daca detin cartea ... (vezi toată discuția)