Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

amitza 
	    	Utilizator

amitza 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters212747	                   

Subiect: DE 2 ORI CONTROALAT INTR-O ZI = GARDA FINACIARA+ INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCA
Am un mic restaurant- ieri 24.06.2011 am fost controlat de Garda ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters212747	                   

Subiect: DE 2 ORI CONTROALAT INTR-O ZI = GARDA FINACIARA+ INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCA
Am un mic restaurant- ieri 24.06.2011 am fost controlat de Garda ... (vezi toată discuția)

ContSters212747	                   

Pe data de 20.06.2011 am sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti- In legatura cu contracte de munca Semnate numai de patron.Noi muncitorii stiam ca ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters212747	                   

Pe data de 20.06.2011 am sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti- In legatura cu contracte de munca Semnate numai de patron.Noi muncitorii stiam ca ... (vezi toată discuția)

dorudoru	                   

Sunt o femei in varst de 43 ani,Casatorita cu  2 copii mari Am mari probleme s i nu ma decurc Poate  vreti sa ma sfatuiti
Eu m-am angajat la acest restaurant ... (vezi toată discuția)
	                    dorudoru	                   

Sunt o femei in varst de 43 ani,Casatorita cu  2 copii mari Am mari probleme s i nu ma decurc Poate  vreti sa ma sfatuiti
Eu m-am angajat la acest restaurant ... (vezi toată discuția)