avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Garda financiara+ Inspectoratul teritorial de munca = ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Garda financiara+ Inspectoratul teritorial de munca = Control.. Sa ma bucur ca scap sau sa pling de puscarie ?

RAU DE TOT-- Am o mica carciuma Restaurant. In urma unor sesizari mi-a venit pe cap Garda Financiara. Mi-a cerut statele de plata pentru salariati- Care au reclamat ca nu au semnat niciodata statele de plata. Au voie cei de la Garda Financiara sa-mi ceara ? Nu sunt semnate de salariati ! am semnat eu cat si contabila !!! Mi-au cerut si contractele de munca ! Au voie ce de la Garda Financiara sa-mi ceara ( Contractele de munca ) ??? .. 3 dintre contracte sunt semnate de mine in locul angajatului...Angajata a spus ca ia nu a semnat nici un contract de munca. Asa este !!!..Cum o scot la capat ? Angajata a cerut scis celor de la Garda financiara in cazul in care constata nereguli .. Sa anunte politia... Ia scrie ca nu a semnat. State de plata- Nu a semnat Contract de munca. Ce=o fi o fii .. Nu a semnat.... Asa este.. Cum stiu cei de la garda financiara daca a semnat ea.. Este cuvintul ei in potriva cuvintului meu... Trecusem in contractele de munca numai 4 ore. Sa mai fac economii. Ea nu are martori ! Ce imi face ??? Daca nu sunt martori ??? Ea scrie ca lucra 14 ore / zii.. Eu spun ca lucra doar 4 ore / zii.
Poate o scot la capat... ce spuneti ??? O pedeapsa cu suspendare ? Sau daca-mi iau una vocat bun, SCAP ? VREU UN AVOCAT -- CARE SA MA SCAPE... PE BUNE POT SCAPA. SAU PE RELE MA DUC LA PUSCARIE ? -- NU SUNT MARTORI ! #-o ??:stunned:
Sa rad sau sa pling --CINSTIT VA ROG SI PE BUNE CE POATE SA-MI FACA ?
Cel mai recent răspuns: amitza , utilizator 17:50, 29 Iunie 2011
Cei de la Garda vor sesiza Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei care vor face cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de fals si u z de fals ... da, Garda financiara poate sa solicite orice document care sta la baza inregistrarilor in contabilitate.

Nu este vorba de privare de libertate se poate lua si o pedeapsa cu suspendare daca sunteti la prima abatere ...
Angajativa cat de repede un avocat.
ok, din ce imi dau eu seama nu esti tocmai seful ideal si ii cam exploatai pe oamenii aia, ca altfel nu ar fi declarat femeia impotriva ta. Asa ca , intr un fel, primesti ce meriti :D

acum, ca sa iti spun in drept : fapta ta e fals material in inscrisuri oficiale in concurs cu uz de fals.

nu te amagi ca nu sunt martori, se va face expertiza grafoscopica si se va dovedia ca nu salariata a semnat contractul de munca!! nu pentru orice infractiune trebuie sa ai martori ca sa o poti dovedi.

insa, eu cred ca ar trebui sa te gandesti daca nu cumva faceai si oleaca de evaziune fiscala, nu de alta, dar cam asta e specializarea Garzii, si nu cred ca le pasa prea tare de angajatii tai. Deci, daca stii ca nu iti introduceai facturile in contabilitate, sau ca evidentaii cheltuieli fictive, mai bine strange bani ca sa platesti prejudiciul cauzat statului ca altfel nu scapi!

Cu placere ! :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vre-o lege care obliga inspectia muncii si garda financiara sa anunte politia??? sau scap numai cu amenzile lor ContSters212747 ContSters212747 Subiect: DE 2 ORI CONTROALAT INTR-O ZI = GARDA FINACIARA+ INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCA Am un mic restaurant- ieri 24.06.2011 am fost controlat de Garda ... (vezi toată discuția)
Sesizare inspectoratul teritorial de munca - raspuns ContSters212747 ContSters212747 Pe data de 20.06.2011 am sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti- In legatura cu contracte de munca Semnate numai de patron.Noi muncitorii stiam ca ... (vezi toată discuția)
Exista vre-o infractiune de fals ? cei de facut ? unde si cui ma adresez? dorudoru dorudoru Sunt o femei in varst de 43 ani,Casatorita cu 2 copii mari Am mari probleme s i nu ma decurc Poate vreti sa ma sfatuiti Eu m-am angajat la acest restaurant ... (vezi toată discuția)