avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere de preschimbare dovada fara drept de circulatie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere de preschimbare dovada fara drept de circulatie intr-una cu drept de circulatie

Buna ziua!

Sunt intr-un proces penal la o Instanta cu acuzarea "vatamare corporala din culpa", ca inculpat in urma unui accident auto.
As dori daca se poate sa imi spuneti cum sa formulez o cerere de preschimbare a unei dovezi fara drept de circulatie intr-una cu drept de circulatie pana la terminarea judecatii pe care s-o depun spre acceptare la Instanta. Am nevoie ca aceea persoana care vrea sa ma ajute sa stie cum sa motiveze aceasta cerere, cu articolele necesare din Lege. Sunt dispus sa platesc aceasta consultatie, daca la final cererea poate fi formulata pentru a o depune personal.
Stiu ca este la latitudinea judecatorului de a accepta sau a refuza o asemenea cerere.

Astept raspunsuri.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
opelino, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters176807 , utilizator 00:25, 13 Februarie 2013
Da , puteti dormula o astfel de cerere catre instanta care solutioneaza fondul cauzei in temeiul art 111 alin 6 din OUG 195/2002 , insa , admiterea sau respingerea acesteia depinde de probatoriul existent la dosarul cauzei .
Buna ziua!

Am depus aceasta cerere, mi-a fost dat termen in instanta la care sa-mi "sustin" cererea de drept de conducere.
Trebuie avocat neaparat la acest termen? Sau pot sustine eu aceasta cerere?
Ce presupune aceasta sustinere a cererii? Imi poate da cineva ceva sfaturi?

Cu multumiri.
Aceasta dovada se poate elibera si daca este vorba de art 87 alin 5 , in fond sunt nevinovat iar faptuitorul de drept nu isi recunoaste fapta !
de fapt nu ca se contrazice de art 111 alin 3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal Florica Poputa Florica Poputa Un faptuitor e cercetat penal pentru infractiunea de parasire a locului accidentului si vatamare corporala. La prima declaratie organul de cercetare penala ii ... (vezi toată discuția)
Eroare de fapt. criterii de apreciere. indoiala – imprejurara care exclude retinerea erorii rodica_post rodica_post Tip: Sentinţă penală Nr./Dată: 3866 (16.12.2008) Autor: Judecatoria Iasi Domenii asociate: infracţiuni, circulaţie rutieră Prin sentinta penala ... (vezi toată discuția)
Dovada permis art 86/2 sebannu 1 sebannu 1 dupa noul regulament rutier (art 111) se poate prelungi de catre tribunal dovada (fara drept de circulatie) eliberata pentru conducere conducere cu permisul ... (vezi toată discuția)