avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate intampla ceva daca nu platesc daune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate intampla ceva daca nu platesc daune

sunt 3 persoane dintr-o fam condamnate in urma unui proces pt tentativa de omor (victima nu a ramas cu sechele)unul este condamnat la 4 ani si 8luni unul la 4ani si 3luni cu executare iar celalalt la 3ani cu suspendare,si au de platit vreo 200mil lei vechi.se intampla ceva daca nu se platesc aceste daune?ast un rasp va rog.multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:24, 30 Iunie 2011
Da, sunt executati silit.
multumesc mult pt raspuns/dar as vrea sa va mai intreb daca 2 dintre ei nu au nici un bun pe numele lor adica cei 2 care au pedeapsa cu executare iar cel care are cu suspendare are mai multe bunuri in proprietate este executat cel care are nu?
da, raspund in solidar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate face ceva? mirela pp mirela pp sunt 3 persoane dintr-o fam condamnate in urma unui proces pt tentativa de omor (victima nu a ramas cu sechele)unul este condamnat la 4 ani si 8luni unul la ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii mai favorabile - 3 ani trafic de droguri torell torell Deci am o fapta din 2007 de 3 ani pt droguri vreau sa stiu si eu cu acest nou cod penal am vre o sansa sa scap din cate stiu eu de ar fi 3ani plus 5ani deci ... (vezi toată discuția)
Ionut Utzzz Utzzz Buna ziua,am si eu o intrbare,am avut 2ani si 8luni cu suspendare pt conducere fara permis,mai aveam 3luni sa imi expire perioada de incercare si mam rasturnat ... (vezi toată discuția)