avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acte necesare pentru angajare in asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acte necesare pentru angajare in asociatia de proprietari

la asociatia de propietari sint doi angajati ce acte ale angajatilor trebuie sa prezinti daca ai un control de la ITM?
Cel mai recent răspuns: iapost , utilizator 08:33, 11 Iulie 2011
Se va prezenta dosarele de personal ale salariaţilor, care ar trebui sa cuprindă:
dovada realizării obligaţiei de informare prevăzută la art.17 din Codul Muncii; cerere de angajare; curriculum vitae; acte stare civilă; acte de studii şi calificare; fisa de aptitudini, contractul individual de muncă care va cuprinde salariul şi elementele constitutive ale acestuia potrivit legii, actele adiţionale şi celelalte acte referitoare la executarea, modificarea, suspendarea şi încetarea contractelor individuale de muncă; actele de identitate; avizul medical; actele de studii; fişa postului; acte adiţionale la contractele individuale de muncă; acte privind cercetarea şi aplicarea sancţiunilor disciplinare; autorizatia de muncă (în cazul salariaţilor cetăţeni străini; certificatul de cazier judiciar (unde este cazul);

Pe langa acestea, inspectorii ITM pe relatii de munca mai solicita si alte documente de la angajator , printre care : REVISAL, state de plata, regulamentul intern etc.
Pe langa cele prezentate mai sus mai adugati trei carnetele: carnetul de sanatate vizat de medicului de medicina muncii, carnetul PSI si carnetul de protectia muncii, completate cu datele de prelucrare a reglementarilor in vigoare, la angajare si periodic.
Apropos, are cineva vreun model de REGULAMENT INTERN format 2011 adaptat pentru angajatii Asociatiei de Proprietari. Multumesc
In sectiunea Documene Utile/Contracte de munca gasiti un model de R.I
www.avocatnet.ro/content/con...

iar in sectiunea Formulare Utile un act aditional la R.I.
www.avocatnet.ro/content/con...

Aceste documente le puteti adapa la situatia dvs.
Multumesc mult freeelis ! o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise de post dobreg dobreg AS DORI SI EU FISE DE POST CU OBIECTIVE DE PERFORMANTA SI CRITERII DE EVALUARE PENTRU: LACATUS MECANIC,LACATUS CONSTR.METALICE SI NAVALE,MUNCITOR NECALIFICAT ... (vezi toată discuția)
Roi si criterii de evaluare salariati ong denissa87 denissa87 va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu cap.9 din roi criteriile si procedurile de evaluare a salariatilor intr-un ong. va multumesc frumos (vezi toată discuția)
Model regulament intern Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde gasesc un model de regulament intern ptr o firma prestatoare de servicii auto. Multumesc. (vezi toată discuția)