avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii

Buna ziua. Am rugamintea sa-mi spuneti daca sunt in preaviz conform art.61 lit "d" daca beneficiez de salarii compensatorii tinand cont de noile modificari ale Codului muncii din 2011. Mentiozez faptul ca firma are peste 21 de salariati.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:48, 5 Iulie 2011
In cazul dv., concediere pentru necorespundere profesionala, nu se acorda plati compensatorii.
Acestea pot fi acordate in cazul concedierii din motive neimputabile salariatului si numai daca sunt stipulate in CCM aplicabil sau CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiaza de indemnizatie de somaj? constantin2408 constantin2408 buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: o persoana s-a aflat in comcediu pentru cresterea copilului. in momentul revenirii la munca,a fost ... (vezi toată discuția)
Concediere/incheierea contractului cu acordul partilor bogdanv23 bogdanv23 Salut! As dori sa va prezint si eu situatia mea, pentru ca nu stiu exact cum sa actionez. Lucrez de 11 luni de zile (pe perioada nedeterminata) la o firma ... (vezi toată discuția)
Somaj, concediere cf art 61 lit d codul muncii bicaallin bicaallin Are dreptul la somaj o persoana careia i-a fost desfacut contractul individual de munca in baza articolului 61 litera d din codul muncii? [quot]Art. 61. ... (vezi toată discuția)