Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada pentru permis suspendat

La suspendarea permisului mi s-a eliberat o dovada oin care scrie ca pot circula incepand cu data de 21.06.2011 pana la 06.07.2011.Intrebarea mea este: maine in 06.07.2011 mai pot circula cu aceasta dovada???mai este valabila????
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 01:28, 6 Iulie 2011
Cereti prelungirea dovezii.
Altfel va pierdeti dreptul...
Pe data de 06 puteti circula dar apoi nu se mai poate fara acere prelungirea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto andreibogdan26 andreibogdan26 Buna seara, In data de 6 martie 2020 mi-a fost suspendat permisul pentru neacordarea prioritatii unei ambulante. Mi s-a dat dovada cu drept de conducere ... (vezi toată discuția)
Accident in valabilitatea dovezi CristianJ CristianJ Buna dimineata, In data de 18.08.2015 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru depasirea limitei de viteza cu peste 50km/h pe o perioada de 90 de ... (vezi toată discuția)
Conducere cu dovada inlocuitoare a permisului in statele ue gabrielpopa gabrielpopa buna seara tuturor va rog sa imi raspundeti si mie la 2 intrebari :1-pot circula in U.Ecu dovada de circulatie pe care o reinoiesc din luna in ... (vezi toată discuția)