avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare somaj

Am o intrebare, am termiant studiile sia s vrea sa imi depun acetele pentru somaj numai ca eu am domiciliu intr-un judet si viza de flotant in alt judet, as vrea sa beneficiez de somaz in orasul nde am viza de flotant.INTREBAREA mea e se poate lua somajul in judetul unde am viza de flotant sau se poate doar in orasul de domiciliu?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:27, 5 Iulie 2011
Se poate si unde aveti resedinta. Mergeti la Agentia de Somaj din localitatea de resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de somaj daca am domiciliul in alt judet? ionela11 ionela11 Buna ziua! Postul pe care lucrez se preconizeaza a se desfiinta. Momentan lucrez in Iasi iar domiciliul meu este in judetul Vrancea. Beneficiez de somaj in ... (vezi toată discuția)
Somaj AnnaM AnnaM Ca o conditie pentru a beneficia de somaj este: - să fii înregistrat la Agenţiile de Ocupare a Forţei de Muncă în a cărui rază teritorială îţi ai ... (vezi toată discuția)
Somaj RalucaGeorgiana1995 RalucaGeorgiana1995 tocmai am terminat liceul si vreau sa beneficiez de banii pentru somaj. numai ca exista o mica problema. vreau sa plec sa stau cu bunicii, care se afla in alt ... (vezi toată discuția)