Sotul meu este acuzat de furt calificat art 208 alin1 , art 209 alin 1, lit e,g si i. Acest dosar dateaza din anul 2005. A fost arestat in data de 13.11.2006 si retinut pana la data de 12.10.2007 in arest preventiv. A fost eliberat pentru a fi judecat in libertate. In data de 18 noiembrie 2009 a fost ACHITAT de catre Judecatoria sector 2. Parchetul a facut recurs, iar in data de 29.06.2010 Tribunalul Bucuresti a respins ca nefondat recursul declarat de Parchet si a mentinut decizia de ACHITARE. Impotriva acestei hotarari Parchetul a declarat din nou recurs , iar Curtea de apel Bucuresti l-a admis , dupa care l-a condamnat in data de 31.03.2011 la 7 ani inchisoare. A fost incarcerat in data de 6.04.2011 , iar in prezent se afla la Penitenciarul Rahova. Sotul meu a facut cerere pentru Contestie in anulare in legatura cu condamnarea de 7 ani precizand motivele: necitarea , dreptul la un aparator ales; a mentionat faptul ca eu in momentul arestarii eram insarcinata in luna a 9a etc. S-a aprobat in principiu, insa a fost respinsa ca nefondata pe 23.06.2011 cand a avut loc termenul de judecata.
Dupa toate aceste lucruri, i-a venit la peniteciar pe data de 5.07.2011 , o foaie de la Curtea de Apel Bucuresti in care i se aducea la cunostinta faptul ca i-a fost respins recursul declarat de el impotriva sentintei penale 688/18/11/2009 a Judecatoriei sector 2. In aceiasi foaie se mentioneaza la final ca sentinta a ramas definitiva. Aici este grava eroare judiciara. Din asta reiese ca sotul meu a facut contestia in anulare impotriva deciziei de achitare, adica de nevinovatie data de Judecatoria sector 2, nu impotriva condamnarii de 7 ani data de Curtea de apel Bucuresti, ceea ce este gresit si de neexplicat. In plus nu i s-a dat dreptul sa faca apel sau recurs impotriva acestei decizii de respingere a contestatiei in anulare, cu toate ca in Codul de Procedura penala, art 392 , paragraful 4 scrie ca “Sentinta data in contestatie este supusa apelului, iar decizia data in apel este supusa recursului” . Asadar i s-a incalcat si acest drept dupa ce ca au facut o grava eroare. In dosar nu exista probe concrete ci doar declaratii ale unor martori. Va rog din suflet sa imi spuneti ce putem face in acest moment pentru a ni se face dreptate. Suntem disperati ca in continuare se fac greseli grave impotriva sotului meu. Va multumesc anticipat.