avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cabinet juridic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cabinet juridic

Ma intereseaza in ce masura pot sa deschid un cabinet juridic.Sunt licentiat in dreptsi m-ar interesa daca ar exista vreo portita legala de a face ceva.Iata cum vad eu lucrurile:vine omul cu un necaz,o intrebare,oameni simpli,expune problema,daca pot ii raspund pe loc,daca nu ma documentez pe fiecare caz,cer sfaturi,colaborez cu oameni specializati(avocati,magistrati,cons jr.) Ii dau omului indrumare,in expun ce sanse are,daca doreste sa continue,il recomand colegilor avocati.Totul in schimbul unei taxe modeste(50,100 lei)As lucra in sediu fix si pe teren chiar.In concluzie daca este vreun cod caen,forma de organizare,plata taxelor catre stat,va rog.Nu voi lua nimanui painea de la gura,ci voi furniza"paine".
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2011
david ioan, utilizator
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 22:58, 6 Iulie 2011
incercati mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licentiat si curs CYBORG CYBORG Buna ziua, daca sunt licentiat in psihologie si am facut si un curs pentru someri -gratuit- care are legatura cu psihologia(reflexoterapie), voi putea apoi ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu ca mediatorul sa aiba specialitatea juridica? Mihai Florel - Birou de Mediator Mihai Florel - Birou de Mediator La prima vedere, tinand cont de faptul ca medierea este o alternativa la instanta de judecata, am fi tentati sa raspundem categoric DA. De ce? Pentru ca ... (vezi toată discuția)
Decizia curtii constitutionale privind etapa informarii obligatorii despre avantajele medierii CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT Ce parere au distinsii colegi mediatori despre decizia Curtii Constitutionale de azi privind neconstitutionalitatea unor artic din legea 192/2006?:oops: (vezi toată discuția)