avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1492 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie civila cetatean roman cu cetatean strain ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie civila cetatean roman cu cetatean strain (dubla cetatenie)

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri legate de oficierea casatoriei civile intre un cetatean roman si altul cu dubla cetatenie (americana - germana), intrucat raspunsurile citite pe forum nu ating acest caz particular. Este nevoie de acel certificat de celibat de la ambele ambasade din Romania?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 22:48, 6 Iulie 2011
Depinde. Cel Mai bine este sa contactati ambasadele ma rog consulatele respective. Este posibil sa va ceara de la starea civila unde se va celebra casatoria declaratia pe proprie raspundere a cetateanului strain ca nu mai este casatorit in prezent cu o alta persoana.

Interesati va la consulatele celor doua tari si la starea civila care va celebra casatoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean britanic si dreptul de sedere ContSters74714 ContSters74714 buna ziua.imi pare rau daca deschid din nou un subiect discutat,dar nu am gasit nimic ce ar putea sa ma lamureasca.logodnicul meu este cetatean britanic si ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un tunisian ContSters112788 ContSters112788 Buna ziua, va rog ajutati ma cu niste rapsunsuri. Vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, el fiind la studii in ucraina si neputand intra in romania, ... (vezi toată discuția)
Casatorie in cipru eugeniachicu eugeniachicu Salutare. Am o dilema...Sunt cetateanca a Romaniei dar cu domiciliu in Basarabia. Locuesc la moment in Cipru si permisul meu de sedere este legal bazat pe ... (vezi toată discuția)