avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă referitor la noul proiect de lege (confiscarea ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

referitor la noul proiect de lege (confiscarea averii)...

Chiar nu inteleg acest proiect de lege! Poate ne lamureste si pe noi cineva care este mai in tema. De fapt ce avere se confisca? Caci cei ce comit fapte de natura ilicita nu isi trec nimic pe numele lor. Se confisca averile acestor persoane chiar daca acestia au instrainat toate bunurile rudelor,caci practic aceste bunuri nu mai apartin aceloc persoane care comit fapte ilicite?
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 04:53, 8 Iulie 2011
Nu este un proiect de lege, este o propunere de modificare a Constituiei prin care sa se excluda prezumtia dobandirii licite a averii.

Pe modelul comunist,daca nu poti sa iti dovedesti o parte din avere atunci statul o impoziteaza cu 80%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare Paul-Cristian Blazi Paul-Cristian Blazi In dictionarul de drept penal al unui site tot de domeniu juridic (euroav...ro) gasesc urmatoarea definite : "Infractiune constand in fapta ... Daca ... (vezi toată discuția)
O angajata a facut o delapidare. institutia a dat-o in judecata ... LilyoftheValey LilyoftheValey o angajata a facut o delapidare. institutia a dat-o in judecata pentru recuperarea prejudiciului. Pana s-a terminat procesul - 3 ani- a divortat si a trecut pe ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie cu cauza imorala ce inseamna?exemplu marciuc marciuc cauza imorala la donatie care ar fi 2 exemple?mersi daca era prevazuta expres cauza obligatiei in inscrisul constatator INEXISTENTa cauzei se va dovedi tot ... (vezi toată discuția)