avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie sanctionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie sanctionare

am fost sanctionat disciplinar. Mi-a fost aratata decizia si am fost pus sa semnez de luare la cunostiinta si primire, dar nu am primit un exemplar pe motiv ca o sa mi-o dea seful a doua zi. Au trecut deja 3 zile si nu am mai primit inca exemplarul meu din decizie. Inainte de a semna i-am avertizat ca voi contesta decizia in instanta. Pot sa o fac fara a avea aceasta decizie. Cred ca nu vor sa mi-o dea pentru a nu putea face contestatie. Este legal acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 8 Iulie 2011
Buna ziua !
Nu trebuia sa semnati in conditiile in care nu va inmanasera un exemplar .
Aveti nevoie de decizie in instanta .
DACA REUSESC SA FAC ROST DE O COPIE POT SA MERG CU EA IN INSTANTA?
Da. Faceti de urgenta rost de orice copie, si contestati-o.
Cam bizara situatia ... termenul de contestatie in instanta incepe sa curga de la data luarii la cunostinta de decizie ... prin urmare, trecerea zilelor este in defavoarea dvs ... faceti contestatia si depuneti-o la instanta de judecata .

Prin cerere , solicitati instantei in afara anularii deciziei si sa-l oblige pe angajator sa va comunice un exemplar de pe decizia de sanctionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara cristian niculae cristian niculae Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa aflu daca o sanctiune disciplinara esta perfect valabila in cazul in care a fost aplicata inainte de a primi decizia prin ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a contesta o sanctiune disciplinara? jonny81 jonny81 buna ziua sunt functionar public si am primit o sanctiune disciplinara pe un motiv cred eu penibil am fost gasit fara cascheta de sef cand a venit in control ... (vezi toată discuția)
Probleme la locul de munca cristian_l cristian_l Salut. In seara asta am fost anuntat de catre seful direct ca , conducerea a luat decizia sa ma retrogradeze din functia pe care o detin incepand cu 1 ... (vezi toată discuția)