avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CAZIER FISCAL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CAZIER FISCAL

O SOCIETATE COMERCIALA, CU ACT DE SUSPENDARE DE ACTIVITATE DIN PARTEA REGISTRULUI COMERTULUI, DEPUS LA FINANTE, FARA ACTIVITATE SI FARA SALARIATI, NU DEPUNE DE LA SUSPENDARE DECLARATIA PRIVIND IMPOZITUL PE PROFIT, ORICUM PE ZERO. FINANTELE O DECLARA INACTIVA, IAR ASOCIATUL UNIC ARE CAZIER FISCAL TIMP DE 5 ANI DE LA DATA DECLARARII CA INACTIV. CE EFECTE ARE ACEST CAZIER FISCAL ASUPRA ADMINISTRATORULUI SOCIETATII, NUMIT PRIN ACTUL CONSTITUTIV AL FIRMEI, SI CE LEGE REGLEMENTEAZA ACEST LUCRU? MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 02:54, 11 Iulie 2011
Persoana cu cazier fiscal nu va mai putea detine si exercita calitatea de asociat/administrator/reprezentant intr-o societate.
De asemenea, nu va putea detine calitatea de fondator intr-o asociatie non-profit.
In plus, in multe alte cazuri, cazierul fiscal ii va afecta drepturile, va genera interdictii.

In orice situatie in care conditia este cazierul fiscal, va fi refuzat.

Atacati in instanta decizia de inregistrarea a inactivitatii in cazierul administratorului.
Motivul: legea este neconstitutionala deoarece pedepseste o alta persoana pentru faptele culpabile ale alteia.
Situatiile financiare nu pot fi depuse la Fisc daca nu sunt aprobate de AGA.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal infiintare asociatie Mihaiela  Teodora Popa Mihaiela Teodora Popa Daca membru asociat intr-o asociatie este o persoana juridica , cazierul fiscal care se depune la Judecatorie este necesar doar pentru persoana juridica membru ... (vezi toată discuția)
Raspunderea solidara inainte de faliment? robertaa29 robertaa29 as vrea sa ma ajute si pe mine cineva. pot finantele sa atraga raspunderea solidara administratorului inainte ca firma sa intre in faliment? si mai ales la un ... (vezi toată discuția)
Vreau sa inchid societatea mihaiesdaniel mihaiesdaniel BUNA SEARA ! AM DESCHIS DE CURAND O SOCIETATE MAI BINE ZIS DE 5 LUNI.AM DESCHIS UN PUNCT DE LUCRU (UN STAND CU HAINE)ACUM NU PREA MERGE AFACEREA SI AS VREA SA ... (vezi toată discuția)