avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Revenire la dividende
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Revenire la dividende

In cazul in care societatea, in cazul meu Fondul Proprietatea, hotaraste sa distribuie dividendele pe anul 2007, la care am in teles ca as avea dreptul, din raspunsul dvs. la mesajul meu anterior, exista o reglementare dupa care societatea sa fie obligata sa distribuie aceleasi dividende tuturor actionarilor; adica inclusiv celor minoritari?
Iar in cazul in care aceasta reglementare exista, ce pot face ca sa previn discriminarea mea fata de stat, actionar majoritar?:">
Acesta este un caz atipic, in care actionarul majoritar este statul, iar actionarii minoritari sunt mai multe persoane si societati comerciale.:-/

:offtopic:Nu deschideti mai multe topicuri pe acelasi subiect.
Ultima modificare: Marți, 5 August 2008
Gabriela Mihai, Avocat

Alte discuții în legătură

Dividende pentru actiunile de la fondul proprietatea Mischinger Gheorghe Stefan Mischinger Gheorghe Stefan Sunt un pensionar care invata acum, la 70 de ani sa utilizeze internetul.#-o Din pacate, de cateva luni, sunt unul dintre actionarii minoritari ai Fondului ... (vezi toată discuția)
Nestabilire dividend din cauza "blocarii conturilor si proceselor pe rol" Isabela68 Isabela68 Rog sa-mi spuna si mie cineva care sunt consecintele (pentru o societate comerciala si pentru actionari) daca nu s-a stabilit dividendul pe mai multi ani ... (vezi toată discuția)
Recuperare dividende neplatite Chasm Chasm Buna ziua, Sunt participant minoritar intr-o firma (SRL) ce a avut profit in anii anteriori. Dividende a scos doar actionarul majoritar in acesti ani. Nu ... (vezi toată discuția)