avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... terminare perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

terminare perioada de preaviz

buna ziua!sunt in perioada de preaviz din 27 iulie pana in 22 iunie 2011 ,care este data la care ar trebui sa-mi fie eliberate adeverintele pentru somaj si decizia de concediere si totodata care este termenul de contestare a deciziei de concediere.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 13 Iulie 2011
sunt in perioada de preaviz din 27 iulie pana in 22 iunie 2011


:sorry:
am scris eronat 27 iunie-22 iulie 2011 ,multumesc si scuze
1. Cele doua documente pot fi eliberate la data incetarii c.i.m. , astfel incat sa depuneti actele pentru somaj in termen de 10 zile de la data incetarii c.i.m.

2. Termenul de contestatie este de 45 de zile de la data comunicarii deciziei de concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea actelor pentru somaj dreptaciul dreptaciul In perioada 09 iunie-o7 iulie 2011 sunt in preaviz( concediere pe motive care nu tin de persoana mea-restructurare) ; - din ce data pot depune actele pentru ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca popaadela popaadela am facut contestatie impotriva preavizului, emis in baza concedierii colective, m-i se mai desface contractul de munca prin decizia ce ar urma sa o primesc? (vezi toată discuția)
Termenul de contestatie concediere de 45 zile se suspenda pe perioada cm? Myador Myador Daca am primit decizia de concediere (disponibilizare) prin curierat si ma aflam in concediu medical (mai sunt inca) termenul de contestatie de 45 zile se ... (vezi toată discuția)