avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - calificare necesara pentru editare ziare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - calificare necesara pentru editare ziare

Buna ziua!

Am o intrebara, si as fi foarte multumita, daca cineva m-ar putea ajuta.
Doresc sa fac PFA, domeniul: editarea ziarelor, dar am numai diploma de bacalaureat. Am terminat la liceul teoretic, profil uman, bilingv-engleza. Sunt si la facultate la anul I. la Comunicare si relatii publice.
INtrebarea mea este: cu actele acestea pot sa fac PFA?

MUltumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2011
PalPotyi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 02:50, 14 Iulie 2011
caen 5813-cu aparitii de cel putin 4 ori pe saptamana, editarea poate fi realizata in forma tiparita sau format electronic, inclusiv pe internet.Ca PFA trebuie sa indepiniti conditiile unui salariat poate va ajuta acest link:

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)
Obþinerea autorizaþiei de traducãtor pentru cea de-a doua limba strãinã în baza diplomei de bacalaureat MeGabyS MeGabyS Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la autorizatia de traducator. Acum cativa ani am absolvit liceul si pe diploma mea de ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie o diploma pentru pfa cu cod caen 5819? AndreiPopescu911 AndreiPopescu911 Buna ziua, m-ar interesa daca este nevoie de o diploma pentru a avea un PFA cu cod CAEN 5819 (alte activitati de editare)? Am un certificat de competente ... (vezi toată discuția)