avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pentru limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pentru limita de varsta

tatal meu la varsta de 50 de ani a iesit la pensie anticipat.anul asta implineste 56 in august.conform legislatiei de atunci trebuia sa treaca la pensie de drept.are cotizatie completa,grupa 1 doar varsta ii lipsea in acea perioada pt. a beneficia de pensie de drept.mai poate spera la acea pensie de drept?sau legile portocalii actuale se aplica retroactiv?care este situatia?
Cel mai recent răspuns: Valentin Mester , utilizator 13:40, 16 Iulie 2011
Pentru a primi un raspuns este bine sa precizati si pe baza carei legi speciale s-a pensionat anticipat la 50 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virsa de pensionare mona m mona m sunt nascuta in 18 martie 1953(femeie) stagiu de cotizare 24 ani si 5 luni , ultima angajare 2001 +pensie boala de 6 luni. care ar fi virsa de a iesi la pensie ... (vezi toată discuția)
Calcularea pensiei iuly22 iuly22 Buna seara!!va rog frumos sa-mi spuneti cand poate sa iese tatal meu la pensie daca are vasta de 56 ani si 11 luni si prezinta o vechime de: 1972 in meseria de ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta balanlacramioara balanlacramioara Buna ziua, Ma numesc Lacramioara si va scriu in numele tatalui meu. Luna viitoare implineste 62 de ani si a iesit anticipat la pensie inca din anul 2006. ... (vezi toată discuția)