avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrebare?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrebare?

buna ziua,
am un prieten care lucreaza intr-o benzinarie,acesta mi-a relatat ca seful lor le cere sa semneze inchiderile de zi si monetarul cu pix negru,este legal?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: leonida , utilizator 21:18, 21 Iulie 2011
Care ar fi nelegalitatea? Culoarea pixului?
da culoarea pixului,va intreb deoarece eu am facut gestiunea la mai multe societati si am semnat intotdeauna cu pix de culoare albastra nu neagra,este o curiozitate.
Din cate stiu nu exista o lege care sa reglementeze culoarea pixului cu care se semneaza actele de gestiune.
va multumesc
nu itleg care este problema

Alte discuții în legătură

Cu ce culoare de pix sau stilou se semneaza condica de prezenta? Sunrunner Sunrunner Buna ziua! Din cate stiu eu, documentele se pot semna cu pix sau stilou de culoare albastra sau neagra. Dupa un conflict cu sefa mea, aceasta a observat ca ... (vezi toată discuția)
Gestiune firma en-gros ContSters95382 ContSters95382 Sunt angajat la societate comerciala cu profil vanzari piese industriale, vanzari tip en-gros de 6 ani , pe postul de lucrator gestionar. La angajare nu am ... (vezi toată discuția)
Presedinte la comisia de inventariere bunuri -lipsa??? Ramona24 Ramona24 Salutii! Ce anume trebuie sa faca un presedinte la comisia de inventariere a bunurilor achizitionate de institutia lui si montate in alt ... (vezi toată discuția)