Un vecin a facut un imprumut la o soc.nebancara si pentru ca nu avea telefon fix ,m-a rugat sa-l ajut dand numarul meu de telefon pentru verificare. Se pare ca are probleme cu plata ratelor ,dar intre timp s-a mutat si nu mai stiu nimic de el,insa cei de la institutia respectiva ma suna incontinuu si au trecut si la amenintari.
Cum pot sa scap de aceasta problema?
simplu. cum isi poate permite un functionar sa faca amenintari. Scrieti bancii respective o scrisoare in care denuntati atitudinea functionarului respectiv. In fond nu sunteti garant, telefonul nu este pe numele debitorului, spuneti-le clar ca-i veti da in judecata pentru hartuire. Daca debitorul suna de la un telefon public, ce faceau amenintau ROMTELECOM?#-o
DACA stati bine cu '' NERVII '' si cu Buzunarul puteti sa actionati in
judecata respectiva societate << NEBANCARA >> !!!!
DACA va mai '' streseaza '' functionarul cu amenintari incercati sa inregistrati convorbirea cu ceva ; ( telefon ; reportofon ) si
incercati si pe partea PENALA >> Nu stiu daca la noi in Codul Penal
se poate incadra direct la HARTUIRE >> MACAR SA il '' scuture '' un pic >> poate ii piere MAGARULUI cheful de amenintari !!!
P.S '' FACEREA DE BINE ................... F***RE DE ............... MAMA !!
MAI mare ATENTIE pe viitor cu asemenea '' AJUTOARE '' mai
ales cand este vorba de CREDITE !!!
SE poate face si o sesizare la O.P.C >> CHIAR daca NU sunteti
Titularul Creditului sau Girant >> NU POT '' trata '' cu amenintari UN OM !!!
Apel cu numar ascuns
cumy
Primesc de 2-3 / saptamana de 3 luni apeluri cu numar ascuns de la cineva. Cand raspund acea persoana nu spune nimic. Banuiesc ca este un cunoscut. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)
Executare silita
herminac
Buna ziua!
Am restante la credit din cauza faptului ca am ramas fara serviciu. Angajatii bancii (sau cei ai firmei de recuperare cred, din cauz limbajului si ... (vezi toată discuția)
Hartuire
cata_cati
O intrebare simpla care asteapta un raspuns la fel de simplu.Ai o datorie la o banca si nu ai achitat la termen o rata sau poate chiar doua,Suna telefonul in ... (vezi toată discuția)