avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cabinet de avocatura...necunoscut?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cabinet de avocatura...necunoscut?

A auzit cineva vreodata de Cabinetul de avocatura "Cosmin Badea si avocatii" din Bucuresti??
Va deranjez cu o astfel de intrebare pentru ca anunturile de angajare pentru studenti si stagiari ale acestui cabinet au umplut toate site-urile de joburi cunoscute.
Acest lucru nu ar reprezenta nocio problema, daca ofertele salariale nu ar fi suspicios de ridicate(500-1000 euro), acest fapt ridicandu-mi un mare semn de intrebare cu privire la seriozitatea/existenta acestui cabinet.
Daca a auzit cineva de ei, mi-ar placea sa-mi dea si mie de stire si, de asemenea sa-mi spuna cu cat poate fi platit un practicant?

Va multumesc pentru atentie si astept raspunsurile dumneavoastra.
Liviu S.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:46, 16 Septembrie 2008
Vedeti pe la instante trebuie sa fie afisat pe undeva tabloul avocatilor si cautati daca este in lista, sau intrebati la Baroul Bucuresti... ofertele salariale nu sunt ridicate, sunt normale daca nu chiar mici ptr. Bucuresti (mai mult de jumatate ti se duc pe chirie daca nu esti din localitate si pe drumurile facute ca-s distante mari pe-acolo)... nu exista o limita maxima cu cat poate fi platit un practicant ci doar o limita minima de 800 lei/luna.
Si mie mi se pare fff. ciudat si nu-mi fac curaj sa sun. Poate fi o mare pacaleala. Intr- adevar salariul este ff. mare pentru un incepator in acest domeniu, de obieci studentii nu sunt platiti decat cu 100 - 150E maxim. Othellox, visezi frumos, dar chiar crezi ca intereseaza pe cineva cat de scumpa e chiria, unii cer banii sa te primeasca.
PS: Daca sunati, va rog anuntati-ma si pe mine. Pe site-ul Baroului nu l-am gasit.
Ultima modificare: Luni, 11 August 2008
Mihaela., utilizator
Pe site-ul baroului nu l-am gasit nici eu... dar sa nu uitam ca acel site se actualizeaza o data la 3 ani (cred), si nici listele de la instanta nu se actualizeaza mai repede de 1 an (la fel e doar o opinie)... cel mai sigur e sa intrebati la barou...

Iar despre salariu nu l-am bagat din burta... pe forumul www.level.ro se lauda unul dintre redactori/administratori/sau ce o fi el... ca ia peste 2000 Euro/luna ca avocat/jurist/sau ce o fi el .... ca e la o firma de avocatura de (citez) "bussiness" si ca "numai fraierii nu castiga minim 1000 euro/luna" si nu credea ca eu castig sub minimul pe economie ca avocat si implicit ma si injura (cica-s fraier daca am un pic de ghinion)... totodata spunea ca "avocatura adevarata se face numai in Bucuresti" (de parca restul tarii nu ar exista)... imi pare rau ca nu gasesc acum exact link-ul (topicul era intitulat ceva gen "ce facultatate sa termini sa ai salariu peste 1000 euro" dar nu stiu exact denumirea)....
Este posibil sa fie si o gluma, un client nemultumit, etc. Exista un Cosmin Badea, avocat in Baroul Giurgiu cu sediul profesional in Bolintin Vale, jud. Giurgiu, dar are Cabinet individual. [ link extern ]
Sau poate este cineva de la Baroul Constitutional sau cum s-ar mai numi acum ...
Intrebati si la Baroul Bucuresti despre avocatul Cosmin Badea, poate va lamuresc ei.
Am vazut anuntul de pe eJobs. Dupa cum suna acest anunt ... eu m-as abtine: "serios ,student sau stagiar al facultati de drept", "va rog nu aplicati sunati-ma...". Eu nu am auzit de stagiar al "facultati" de drept.
Ultima modificare: Duminică, 17 August 2008
R&R MEDIASERV AFFAIRS, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar munteanu mihaela munteanu mihaela ce contributii trebuie sa plateasca avocatul stagiar?cumva si cea privind raspunderea profesionala, pt ca in cazul asta e vorba de vreo 3000 euro?va ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar 2009 carmenn5 carmenn5 Salut şi felicitări tuturor celor ce au luat acest examen! A fost un examen greu şi cu mare rezistenţă la stres. Eu m-am pregătit aproape un an de zile ... (vezi toată discuția)
Decizie de primire crilodeea crilodeea As dori sa-mi spuneti (scrieti) ;) in cat timp ,de la depunerea juramantului ca avocat stagiar, primesti decizia de primire in profesie. :-/ Multumesc ... (vezi toată discuția)