Valentin Geapana 
	    	Avocat

Valentin Geapana 
	    	Avocat	    

mara_mica 
	    	Utilizator

mara_mica 
	    	Utilizator	    

Valentin Geapana 
	    	Avocat

Valentin Geapana 
	    	Avocat	    

mara_mica 
	    	Utilizator

mara_mica 
	    	Utilizator	    

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat	    

MYRA  CIMPEAN , Avocat
  MYRA  CIMPEAN , Avocat 	
			 violeta80	                   

ce pedeapsa se aplica unui cetatean, daca se afla ca el a dat o copie dupa permisul lui unui prieten. Acea copie probabil ca, prietenul a folosit-o de mai ... (vezi toată discuția)
	                    violeta80	                   

ce pedeapsa se aplica unui cetatean, daca se afla ca el a dat o copie dupa permisul lui unui prieten. Acea copie probabil ca, prietenul a folosit-o de mai ... (vezi toată discuția)

ContSters75744	                   

Este vorba de o intamplare care dovedeste cat de prost poate fi omul.
Am cunoscut aproximativ 4 ani un tip pe internet. De atunci pana in prezent am comunicat ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters75744	                   

Este vorba de o intamplare care dovedeste cat de prost poate fi omul.
Am cunoscut aproximativ 4 ani un tip pe internet. De atunci pana in prezent am comunicat ... (vezi toată discuția)

adisorul89	                   

buna ziua..am o intrebare.. prietena mea a fost santajata de catre o persoana.. si am apelat la politie  sa facut cercetari telefoane ascultate si  dupa 1 luna ... (vezi toată discuția)
	                    adisorul89	                   

buna ziua..am o intrebare.. prietena mea a fost santajata de catre o persoana.. si am apelat la politie  sa facut cercetari telefoane ascultate si  dupa 1 luna ... (vezi toată discuția)