avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copii de pe acte de identitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copii de pe acte de identitate

Buna ziua.

O persoana ar putea fi pedepsita daca da unei alte persoane copii de pe actul sau de identitate??

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mara_mica , utilizator 13:36, 10 August 2008
Este vorba despre copia unui act de identitate care a expirat acum 3 ani.
Ultima modificare: Duminică, 10 August 2008
mara_mica, utilizator
La urma urmei e doar o copie... copia nu serveste la identificarea unei persoane decat daca e autentificata... era poate ceva mai grav daca ii dadea originalul...
Va multumesc pentru raspunsuri si pentru atentia acordata.
Ultima modificare: Duminică, 10 August 2008
mara_mica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pedeapsa primeste pt ca a dat o copie dupa permis violeta80 violeta80 ce pedeapsa se aplica unui cetatean, daca se afla ca el a dat o copie dupa permisul lui unui prieten. Acea copie probabil ca, prietenul a folosit-o de mai ... (vezi toată discuția)
Caz de abuz de incredere sau nu? va rog ajutati-ma ContSters75744 ContSters75744 Este vorba de o intamplare care dovedeste cat de prost poate fi omul. Am cunoscut aproximativ 4 ani un tip pe internet. De atunci pana in prezent am comunicat ... (vezi toată discuția)
Renuntare la plangere adisorul89 adisorul89 buna ziua..am o intrebare.. prietena mea a fost santajata de catre o persoana.. si am apelat la politie sa facut cercetari telefoane ascultate si dupa 1 luna ... (vezi toată discuția)