Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Dosar securitate

poate fi data in judecata institutia care se ocupa de aceste dosare, dar, nu o face taraganind ani si ani ?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 17:36, 22 Iulie 2011
Daca aveți calitate procesuala atunci puteți intenta acțiune in instanța! Insa subiectul este sensibil câtă vreme nu exista prevazut in lege un termen pentru a analiza dosarele aflate in arhivele Securității! Deci, atenție la textul de lege fiindcă orice acțiune trebuie motivată, in caz contrar va fi respinsă de către instanța B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care lege stabileste lista calitatilor posibile intr-un dosar penal? eusaisapte eusaisapte Care este legea, hotararea sau regulamentul care stabileste lista calitatilor posibile pe care partile dintr-un dosar penal le poate avea? Am cerut ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face acum o succesiune după decesul bunicului - anul 1950? maraV maraV In urma decesului bunicului in 1950, Sectiunea Financiara sector III Albastru a redactat un Proces verbal de evaluare a impozitului succesoral in care erau ... (vezi toată discuția)
Alt agent constatator martor procesual Florin111 Florin111 Am urmatoarea nelamurire .Am formulat plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de contraventie .Judecatoarea a audiat in calitate de martor ... (vezi toată discuția)