avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare chimist sau biochimist in laborator medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare chimist sau biochimist in laborator medical

Buna ziua. Va rog sa mi dati un sfat .Se poate angaja o firma privata pentru realizarea de analize medicale, in cadrul laboratorului de analize medicale al spitalului public? Multumescfrumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 12:55, 22 Iulie 2011
Se poate ,sub forma de externalizare a unui serviciu medical paraclinic,(lab. de analize)in care cel ce va primi contractul va folosi baza materiala si probabil si personalul existent in laborator,sau sub forma incheierii unui contract cu o firma,specializata sau cu personal specializat doar in cazul in care spitalul nu are dotarea corespunzatoare sau personalul necesar incadrat,necesare acreditarii in vederea furnizarii serv. contractate cu casa.
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sănătatea și securitatea în muncă. bună ziua! angajatorul ... CBM CBM Sănătatea și securitatea în muncă. Bună ziua! Angajatorul nu a declarat noxele existente la locul de muncă( agenți biologici foarte periculoși) iar ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate job sistem stat - privat elisa33 elisa33 Stiti cumva este o incompatibilitate in a avea un job la stat si unul in afara programului de la stat in privat? Mentionez ca sunt biolog principal la un ... (vezi toată discuția)
Clase de salarizare si coeficienti de ierarhizare badocSDH10 badocSDH10 1.) Daca poate cineva sa-mi scrie se aplica sau nu coeficientii de salarizare si de cand ? 2.) Stasticienii medicali principali (Anatomie Patologica) in ce ... (vezi toată discuția)