Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Invitatie la sectia de politie

Am un prieten care lucreaza la o firma de paza si a fost invitat la sectia de politie dar nu a facut nimic .Acesta nu intelege de a fost amendat ,nu a primit nici o hartie dar in registru de control scrie ca a fost sanctionat contraventional si chemat la sectia de politie .
Eu numesc asta abuz .Se poate face contestatie ?
Ce se intampla daca nu se pezinta la sectia la data la care a fost chemat?
Va rog sa ma ajutati ca omul este disperat .Multunesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 13:50, 23 Iulie 2011
Bineinteles ca se poate contesta PV daca acesta nu specifica explicit motivul amenzii si imprejurarile in care s-a produs fapta incriminata. La politie este bine sa mearga poate asa afla motivul pt care a fost amendat. Acolo nu trebuie sa se certe cu politistii si sa faca circ dupa ce afla motivul pt ca o cearta cu ei le-ar da motiv.
Contestatie la ce anume daca nici macar nu se duce sa vada despre ce este vorba. Daca tot considera ca este abuz si nu a facut nimic sa se duca la sectie deoarece a fost chemat, abia apoi putem vorbi despre o contestatie.
Fiind vorba despre o contraventie, nu este nimic grav.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2011
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda Petrina l Petrina l Bună seara lucrez la o firma de paza de 16 ani și în afară de șeful meu la controale sunt supus și de către un polițist care se ocupa de toate firmele ... (vezi toată discuția)
Citatie in baza legii 61/1991 - la ce se refera aceasta lege? wdietmar wdietmar Am primit o citatie ca martor la un proces in baza legii 61/1991. As vrea sa stiu ce contine aceasta lege deoarece nu stiu exact care este motivul acestui ... (vezi toată discuția)
Contestatie stefan88u stefan88u buna ziua ce trebuie sa fac pentru a inainta o contestatie sa imi iau permisul pentru 30 de zile? (vezi toată discuția)