avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... transfer dosar de la Primaria Generala a Capitalei la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

transfer dosar de la Primaria Generala a Capitalei la AVAS

Buna ziua,

Puteti sa-mi spuneti in ce cazuri Primaria Generala sau de Sector poate muta un dosar privind retrocedarea unui teren, la AVAS spre "solutionare". Am castigat in instanta acum un an un teren in Bucuresti si Primaria trebuia sa-mi elibereze titlul de proprietate. Dar ma trezesc acum ca dosarul a trecut de la Primarie la AVAS si ca acestia trebuie sa dea nu stiu ce solutie. Stiti motive pentru care se pot intampla astfel de transferuri? Terenul in cauza a fost folosit abuziv o perioada lunga de timp de catre o unitate de stat care a "cedat-o" spre folosinta la un moment dat unei societati comerciale. As vrea sa stiu, daca cumva exista vreo "manarie" la mijloc, in ce conditii pot actiona din nou in judecata institutia in cauza cerand de data aceasta si daune morale si de folosinta abuziva? Initial am vrut doar terenul, dar plimbarile astea sunt nesimtire curata, nervi si stres.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicum , utilizator 19:41, 23 Iulie 2011
ce obiect avea dosarul dvs? nu cumva instanta obliga primaria primaria generala sa emita dispozitie de restituire a terenului?
imediat ma uit pe acte si va spun, ca sa nu gresesc...eu sunt mostenitorul celui care a actionat primaria in judecata

LE: da, instanta obliga primaria sa emita dispozitie de restituire a terenului
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2011
nicum, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare calinflorian calinflorian Buna ziua, Ma numesc Calin Florian, vin cu o intrebare la dumneavoastra. In urma demolarii din 1979, primaria sectorului 5, are sa-mi retrocedeze o ... (vezi toată discuția)
Retrocedare in natura a imobilelor nationalizate iszlaio iszlaio Am urmatoarea problema cu care as dori sa ma adresez dvs. Bunicii mei au avut o cladire si terenul aferent nationalizat. La ora actuala functioneaza acolo ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune si retrocedare imobil nicum nicum Buna ziua, In urma cu mai mult de 10 ani tatal meu a facut o solicitare in baza legii 10 de retrocedare a unui teren cumparat prin 1970 impreuna cu fosta ... (vezi toată discuția)