avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz telefonic si hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz telefonic si hartuire

am citit un mesaj, postat tot pe acest forum si asa m-am decis si eu sa pun acest mesaj. de vreo 2 zile sunt sunata neincetat, zi si noapte de diferiti indivizi care imi vorbesc foarte urat si imi cer sa le fac diferite favori sexuale, si totul a pornit de la un mesaj ce este postat de altcineva pe sentimente.ro, mesaj ce contine de asemenea cuvinte care provoaca barbatii. acolo este postat si numarul meu de telefon, si de aceea ma deranjeaza asa de tare. poza cu este pusa pe acest site, in schimb pe site-ul de la matrimoniale.ro a fost pusa si poza, dar din fericire contul de acolo am reusit sa il sterg cu ajutorul persoanelor care m-au tot sunat in legatura cu mesajul de pe site. contului de pe sentimente.ro nu am ce sa ii fac, nu il pot sterge nicicum, deoarece nu cunosc nici parola. vreau sa stiu daca pot sa fac ceva in legatura cu situatia asta, daca politia ar putea sa ma ajute, in cazul in care nu se inceteaza cu telefoanele astea. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lulica , utilizator 14:51, 4 August 2011
Adresati-va direct administratorilor site-ului cu pricina. Le explicati situatia si ii somati sa stearga profilul respectiv.

Nu stati la multe discutii cu ei, daca comenteaza (desi nu cred ca va fi cazul) le explicati ca urmatorul telefon il vor primi de la avocatul dumneavoastra si de la politie.

Cel care a postat profilul pe site-ul lor a incalcat oricum un numar de regulamente ale site-ului, dar cei care pot rezolva problema repede si eficient sunt ei.
Tot in legatura cu hartuirea telefonica: in urma cu vreo doi ani a stat la mine un var care la acea data a facut un credit. Avand nevoie de un numar de telefon fix l-a dat pe al meu. Varul a plecat de mai bine de un an, din cate stiu undeva la munca in strainatate, si nu am mai tinut legatura. De vreo doua luni primesc telefoane de la o firma de recuperatori care-mi cer sa vorbeasca cu el. Le-am explicat ca nu mai locuieste aici dar nici nu vor sa auda. Imi cer sa-i transmit eu sa-i sune. Daca inainte ma sunau saptamanal acum suna din doua in doua zile la cele mai "potrivite" ore. Imi motiveaza ca au un numar de mobil la care nu raspunde nimeni si acesta este singurul telefon la care li se raspunde...
Cum sa fac sa scap de toate astea?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
Lulica, utilizator
Poate ar trebui sa le explicati mai .....raspicat ca varul d-voastra nu mai locuieste acolo, poate asa vor intelege.
B-) ... nu-mi permite regulamentul forum-ului sa va spun cat de raspicat le-am explicat situatia..... X-( Dar parca vorbesc cu zidurile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum dau in judecata un site pentru escorte? Crisstinna1 Crisstinna1 Cum dau in judecata un site pentru excorte pe care am aparut ? sau cum pot face sa fie sters anuntul? au aparut poze cu mine acolo si nu vreau sa ma fac de ras. (vezi toată discuția)
Siteul mascarit.ro adelutza1988 adelutza1988 Buna seara va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti unde pot reclama site-ul asta in care oricine care are o poza de a mea spre exemplu. o poate pune lejer iar ... (vezi toată discuția)
Furt identitate marro marro am si eu o mare problema.de vreo luna tot ma suna cineva cu numar ascuns si nu vorbeste,uneori suna si de 20-30 de ori pe zi.pe langa asta mi s-a facut un cont ... (vezi toată discuția)