avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... violenta impotriva femeilor si accesul la justitie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

violenta impotriva femeilor si accesul la justitie

Ma poate ajuta cineva cu informatii referitoare la violenta impotriva femeilor si accesul la justitie al femeilor victime ale violentei (studii, statistici, rapoarte, etc)? Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: ada stefan , utilizator 19:18, 24 Septembrie 2011
Va putem ajuta doar cu povesti de viata, pentru ca majoritatea femeilor ascunse sunt diferite id-uri pe acest forum au trait o forma de abuz. Ar putea sa va ajute administratorul site-ului cu o statistica de genul "cate topicuri despre violenta domestica si abuz au fost deschise pe acest forum in perioada X".
Poate va ajuta aceste link-uri:
[ link extern ]

[ link extern ] /

[ link extern ] /
;)
de fapt, am aflat legislatia cu privire la violenta in familie. multumesc 271/2003;202/2002
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
ada stefan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor violenta domestica sorinmbo sorinmbo Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Suntem mutati de doua luni intr-un bloc din sectorul 3, in chirie, eu, sotia si copilul de 7 ani. De vreo 3 saptamani, in ... (vezi toată discuția)
Amenintare continua laau laau Fostul sot m-a amenintat in cursul unei discutii telefonice pentru care nu am martori, ca 'ti se strange latul, ti-a mai ramas doar o luna' (de trait). Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ne despartim! ContSters176434 ContSters176434 buna! sunt casatorita de 3 ani si am un baiat de 2 ani si 7 luni, sotul meu nu ma ajutat deloc in cresterea acestui ingeras macar nu si-a dat interesul. Am ... (vezi toată discuția)