avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice beneficiar achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

beneficiar achizitii publice

In baza carei legii scolile pot demara procedururi de achizitii publice,si nu mai e nevoie ca primaria sa demareze procedura in interesul pt lucrari ce sunt in interesul scolii?
Cel mai recent răspuns: Liciu Melu , Consilier juridic 17:46, 29 Iulie 2011
Nu spuneti de ce fel de scoli este vorba. In principiu Scoala nu poate demara o procedura de achizitie publica, ci institutia care o administreaza, in speta Primaria. Este vorba de OUG 34 / 2006 si HG 925/2006, modificate.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2011
Liciu Melu, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie de buna executie contract de achizitie privata simonia80 simonia80 Buna ziua.As dori sa stiu daca este legal ca intr-un contract de achizitie privata,nu publica sa fie stipulata returnarea garantiei de buna executie dupa ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice din fonduri europene Ilie Geanina Ilie Geanina As solicita un raspuns in aceasta speta. O organizatie nonguvernamentala care in cadrul unui proiect cu finantare nerambursabila achizitioneaza produse, ... (vezi toată discuția)
în alegerea procedurii de achiziție, cine este specialistul care spune care este procedura ? oanaportar oanaportar Va rog mult sa îmi spuneti: - în cazul unei achiziții publice , cine este specialistul care spune care este baza legala abordată în alegerea procedurii ... (vezi toată discuția)