avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... marirea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marirea pensiei alimentare

Am un copil cu fosta prietena ,dupa 2 ani de la stabilirea pensiei alimentare ea a m-a chemat in judecata pentru marirea pensiei copilului.eu nu lucrez de peste 1 an de zile .... ce pot face sa nu se mareasca pensia alimentara

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ada stefan , utilizator 17:49, 24 Septembrie 2011
daca nu lucrati si nu inregistrati venituri instanta nu are cum sa mareasca pensia alimentara
Daca nu inregistrati venituri,este inutila actiunea prietenei dvs.
=D> dar trebuie sa duc la judecatorie vreun act anume sa dovedesc acesct lucru cum ca nu am nici un venit sau se poate da o declaratie pe rpropria raspundere ???
puteti duce de la Finante o adeverinta - daca va elibereaza precum ca nu vi s-a oprit impozit pe venit (pentru ca practic nu ati avut vreun venit).
a mai si cerut cheltuieli de judecata ....cam cat insseamna astea ...eu ma prezint singur la proces deoarece nu am un avocat ..nu mi-l permit sincer sa fiu....este vreun impediment???

Alte discuții în legătură

Probleme cu marirea unei pensii alimentare iulian_simplu iulian_simplu Buna ziua. Vreau sa va cer si eu un sfat in legatura cu o pensie alimentara. Eu in varsta de 22 de ani student in Iasi beneficiez de o pensie alimentarea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! daca nu depun intampinare intr. un proces de marire ... mshboss mshboss Bună ziua! Daca nu depun intampinare intr. un proces de marire pensie intretinere, mai pot depune ulterior la dosar dovada veniturilor in vederea ... (vezi toată discuția)
Vreu un raspuns intrbari intrbari platesc pensie alimentara pentru copilul meu ;in octombrie 2010a inplinit 18 ani ,din octombrie si pina acum iam trimis bani prin posta lui fara sa stie tatal ... (vezi toată discuția)