avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce categorie e necesara pentru autoturism + remorca?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce categorie e necesara pentru autoturism + remorca?

Buna!!!
Cu categoria B se poate conduce un ansamblu de vehicule (autoturism + remorca cu sistem propriu de frinare) si greutatea totala a ansamblului de pina in 3500kg, sau este necesar categoria B+E? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 August 2011
viopopa1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:36, 2 August 2011
Daca greutatea ansamblului nu depaseste 3500 de kg se poate conduce cu permis categoria B daca ndepaseste atunci va trebuie categoria BE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis categoria b + remorca tandem, ansamblu < 3500 kg user-isha user-isha Buna ziua, Lucrez si locuiesc in Germania. Posed un autoturism de maxim 2000 kg (masa proprie si incarcatura) care are voie sa tracteze o remorca de maxim ... (vezi toată discuția)
Ce am voie cu categoria b draganjvc draganjvc am un opel astra h de 1380kg greutatea proprie si 1920 kg maxim autorizat si o rulota de 970kg greutatea proprie si 1000kg maxim autorizat .cu disc de ... (vezi toată discuția)
Noul cod rutier sandidu sandidu conform N.C.R \\"\\"\\"\\"Categoria B: 3.ansamblul de vehicule a căror masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 4.250 kg, format dintr-un ... (vezi toată discuția)