avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semantura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semantura electronica

Semantura electronica cine trebuie sa o tina contabilul sau administratorul ?
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 18:02, 7 August 2011
oricare. sau la intelegere.
dar nu exista niste riscuri sa las semnatura electronica pe mana contabilului ...?
In afara de riscul de a nu va depune declaratiile , ce altceva sa faca cu semnatura electronica? Riscul contabilului de a tine dumneavoastra acel token in sertar inchis , se poate intampla ca el sa nu poata depune declaratiile la timp daca nu sunteti la birou sau sunteti plecat in concediu .
hozze a scris:

Semantura electronica cine trebuie sa o tina contabilul sau administratorul ?


semnatura electronica nu se da la nimeni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica la brd route route Buna ziua! E normal la un schimb valutar la BRD sa mi se ceara sa semnez electronic ? Au motivat ca nu am mai facut la ei operatiuni bancare si ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Spatiul virtual ca sa depun d112 andreea_lazar andreea_lazar Am inceput sa tin contabilitatea primara la un II si nu are creat spatiul virtual. Contabila care era inainte ii depunea de pe semnatura ei declaratiile. Cum ... (vezi toată discuția)
Legea asociatiilor de proprietari nr. 230/2007 incalcata caralin caralin Va rog sa ma ajutati in legatura cu o nelamurire pe care o avem o parte din membrii asociatiei de prorpietari. Unii membrii afirma ca desii exist anumite legi ... (vezi toată discuția)