avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... E furt sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

E furt sau nu?

Ieri dimineata am luat doi lacati de la tarada din piata, iar azi am fost sa-i schim cu uni mai mari ... la care tipa na vrut sa-i mai schibe , pe motiv ( ca nu i-am luat de la ea) ... iam lasat paia mici si i-am luat paia mari de pe taraba .. la care tipa sa repezit la mine si tragea de mine sa las lacati , eu m-am tras din mainile ei si am dat sa plec la care un tip (alt coleg) vicin de taraba la 2 metri a sarit la mine direct cu o mana in gat iar alta la 1 metru de fata mea pregatit pt. o directa de boxior , inpinganduma peste tarabe sa dau lacatele. Eu find insotit de sora mea , a intervenit sa traga de tip sa ma-mi dea drumul ..insa el mai urat ... a inpinso si pe ea si i-a vb. urat. ..... In fine cu vanzatoarea am rezolvato i-am dat lacatele inapoi si mi-leam luat pe cele mici dar am amenintato ca vin cu control pestea ea ( pt. ca nu da bon la produsele vandute) la care tipa a lasato mai moale si am refacut iar schimbul cu acordul ei acum ( sa renunt la denuntare).

Problema mea e urmatoarea am fost la politie sa ma insoteasca la tipul din piata pt. a obtine datele lui si sa acctionez in instanta. Insa politisti mi-au recomandat sa stau linistit pt. ca tipul ar fi acoperit ca .... eu practic lund lacatele fara voia vanzatoarei comisesem un furt iar tipul intervenise .... asa ca daca eu i-l chem in trib. pe el colega lui ma poate chema si ea ( ca am vrut sa ..."fur") eu nu vad asta un furt daca eu lasasem in schimb celalalte lacate mai mici luate tot de la ea ... fara sa mai recunoasca acum. Deci ce sa fac sa stau linistit sau sa chem tipul in proces .... ma irita mult faptul cum a actionat cu mine find cu sormea si alta el de 2 metri si foarte atlet iau eu un uscat. vreau sa-i arat ca .... nu doar cu pumnul se rezolva o tr. ci si cu capul.
Cel mai recent răspuns: ContSters205308 , utilizator 17:22, 4 August 2011
Ati cam facut un fel de autoservire de pe taraba omului. De aici trebuie sa incepeti sa va ganditi daca si cine e primul de vina.
Da. e acoperit. de cel de la politie De contradictile dintre vinzator si cumparator pina la bagatu maini in git e o diferenta mare Ar trebui chemat si D-ul politist la raport la sevu lui direct S-a inteleg ca nu sa deplasat sa vada despre ce e vorba si cum ramine cu vinzarea produselor fara documente OARE VINZATORU AVEA DOCUMENTE DE PROVENIENTA A MARVI PE CARE O VINDEA maine iti da in cap ca nu cumperi de la ei.
Nu nu sa deplasat pt. ca ... doar ce pornisem 10 metri a inceput sa ma previna ca eu pot da de necaz pt. ca nu aveam voe sa iau fara acordul vanzatorului. Dar eu nu am luat si atat. am lasat pe cele luate mai devreme, deci am facut schimbul fara acordul vanzatoarei. Ci tipul cred ca e sportiv pt. ca avea alura ci chiar o alta vanzatoare cu ceva tarabe mai infata mi-a zis sa stau lilinistit ca e boxior si daca pune mana pe mine ma rupe. pt. ca eu ma uitam dupa el sa vad exact la ce taraba e si sa vin cu politia.

Chiar si acum dupa 6:30 ore ma doare gatul cand inchit deci are forta, nu e un oarecare,cred ca face un sport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate contesta in instanta o amenda al carui proces verbal nu a fost semnat? Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu ieri am mersi in piata centrala a craiovei,m-am plimbat si la un moment dat am vazut niste pere care erau la un pret scazut si am cumparat si eu.dar cand am ... (vezi toată discuția)
Pe unde-i adevarul ?? dtztz dtztz Salutare!! Nu stiu dac am nimerit la locul potrivit, dar ... Mi se pare ff suparator ca cineva sa te fure si dat in vileag sa ai parte de tupeu marsav si ... (vezi toată discuția)
O speta stranie! e sau nu infractiune??? aira aira Unul dintre colegii mei a venit cu urmatoarea speta: B vrea sa cumpere un inel. Se duce la piata la taraba lui A. B se intelege cu A sa cumpere un inel dar ... (vezi toată discuția)