Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie pentru CCC?

Buna ziua, am o luna intre doua contracte de munca. as dori sa stiu daca voi putea primi indemnizatia de crestere a copililului, datile sunt 30. 06.2001 la vechiul contract si 01. 08.2011 la noul contract. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:06, 8 August 2011
Din cele 12 anterioare nastere copilului, o luna intreaga in care nu ati realizat venituri va ridica dreptul de a beneficia de indemnizatie CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani Bora Irina Bora Irina concediul pentru cresterea copililui pana la 2 ani - acte necesare (vezi toată discuția)
Angajata vrea sa ramana insarcinata - intrerupere de 2-3 luni Loredana_84 Loredana_84 Avem o angajata care doreste incetarea raportului de munca. Doreste sa ramana insarcinata (inca nu e) si estimeaza ca va avea o intrerupere de vreo 2-3 luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani AnaGreaban AnaGreaban Buna ziua, As dori sa stiu daca pot beneficia de concediu si indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani, avand in vedere ca m-am angajat la data de ... (vezi toată discuția)