avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... I.T.M. SI REVISALUL
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

I.T.M. SI REVISALUL

TREBUIE SA ANGAJEZ PE CINEVA SPECIAL PENTRU A-MI TRANSMITE DATELE LA I.T.M. ? SAU POT SI SINGUR ,DEJI NU AM CURSURILE DE INPECTOR DE RESURSE UMANE ? MENTIONEZ CA AM O I.I. .
Cel mai recent răspuns: minodora76 , utilizator 18:36, 10 August 2011
Se pare ca trebuie desemnata printr-o decizie o asemenea persoana care sa se ocupe de aceasta munca. Nu am inteles ultima parte, ce anume aveti dvs? I.I.?
Trebuie sa intocmiti doar o decizie interna cu persoana desemnata sa opereze in Revisal.Aceasta nu trebuie obligatoriu sa aiba calificare de RU.Dvs.in calitate de titular al II puteti face acest lucru.
daca tot dvs. ati intocmit si pastrat REVISALUL nu trebuie sa desemnati alta persoana. am sa va dau un model de decizie poate va ajuta :

"DECIZIA NR. 16 din 01.08.2011


pentru numirea persoanei autorizate pentru completarea si transmiterea Registrului general de evidenta a salariatilor


Art.1. In conformitate cu prevederile HG 500/2011 privind REVISAL 2011 art. 2 (5) incepand cu data de 01.08.2011, se desemneaza ca persoana autorizata pentru completarea si transmiterea Registrului general de evidenta a salariatilor la S.C.____________ SRL, doamna _________ .
Art.2. Atributiile si resposabilitatile acestei persoane sunt: conform HG 500/2011 - privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor, publicata in MO 372/2011.
Art. 3. Prezenta decizie se va comunica salariatului in cauza.(sau persoanei nominalizate in cazul DVS.)



Administrator,


Salariat luat la cunostiinta azi : "
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2011
minodora76, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana responsabila revisal adria05 adria05 Persoana care transmite revisalul catre itm tb sa fie cea care l a intocmit?Eu nu am contract cu persoana care intocmeste revisal..pot sa transmit eu catre itm ... (vezi toată discuția)
Decizie numire transmitere revisal ANTIANA INDREI ANTIANA INDREI cine ma poate ajuta cu o decizie de numire a persoanei care taansmite revisalu multumesc (vezi toată discuția)
Obtinere parola si user itm liliana_balan liliana_balan Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: Persoana imputernicita pentru a obtine parola si user ITM, este obligata sa opereze in Revisal? Se considera ca ... (vezi toată discuția)