avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Baza de calcul CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Baza de calcul CASS

Trebuie sa completez urmatoarea adeverinta de vechime pentru noul loc de munca. Numai ca la firma unde am lucrat, contabila este in concediu, iar responsabilul resurse umane nu se ocupa de plata contributiilor.

Baza calcul CAS Zile CAS Indemnizatie concedii medicale Zile de concedii medicale

Cum realizez propriu-zis baza de calcul CAS? Daca te exemplu salariul brut lunar era 1500 ron.

Multumesc mult
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
Mirimia88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:39, 11 August 2011
Sa se uite pe declaratiile lunare nominale unde in dreptul numelui dvs. apare baza de calcul a CASS pentru care s-a retinut si virat contributia la sanatate, in fiecare luna.
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Am gasit un fluturas de salariu, unde Baza de calcul CAS este = salariu brut * 10.5 %, corect? Multumesc.
CAS = contributia pentru pensie.
Cautati CASS = contributia pentru sanatate = 5,5%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot calcula 75% din salariu? BALINCA NICOLETA BALINCA NICOLETA SALUT! AM UN SALARIU BRUT DE 1155 SI AS DORI SA CALCULEZ 75% DIN SALARIU. PE FLUTURAS IMI APARE\" INDCBT\'\" SI \"TVB\" CARE NU STIU DE LA CE SUNT ... (vezi toată discuția)
Impozit pe stimulente Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Buna ziua, Sunt functionar public.Intrebarea mea este : Se impoziteaza atat salariul cat si stimulentul?Daca da procentele sunt identice? La un venit ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical Gabriel Leu Gabriel Leu Buna ziua. Sunt in concediu medical din data de 29-04-2016 , operat , spitalizat pana pe 09-05-2016 , si din data de 10-05-2016 pana pe 30-06-2016 sunt in ... (vezi toată discuția)