avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Versiunea nouã a aplicaþiei Revisal conform ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Versiunea nouã a aplicaþiei Revisal conform Hotãrârii de Guvern nr. 500/2011

a aparut pe siteul inspeciei muncii
Buna ziua, unde ati vazut dvs noua versiune? Eu nu am gasit nimic.
Aii o gasiti
[ link extern ] /

este afisata data 15.08.2011 ...
Buna ziua,
Eu lucrez la o societate comerciala, organizata cu o filiala si sucursale. De-a lungul timpului au existat ? treceri ale salariatilor , intre filiala si sucursale, care in vechiul Revisal era operat ca si transfer la alta entitate a angajatorului.
Preluind noua versiune ( de test ) a Revisalului am observat ca se preiau in Revisal si angajatii trecuti la cealalta entitate. ( apar cu CIM activ desi unii dintre ei, cu siguranta au incetat activitatea ).
Intrebarea mea ar fi daca se preiau doar angajatii care lucreaza efectiv la sucursala sau toti si sa operez dupa aceea trecerea la cealalta entitate a angajatorului?
Multumesc


In vechea versiune ati operat transferul salariatilor, potrivit fostului art.169 C.mun.?
NU

Alte discuții în legătură

Angajat nou in revisal monik09 monik09 in situatia unui nou angajat, pot trece datele in Revisal in varianta veche, urmand apoi la preluare date in versiune noua, sa trec salariul cel tarziu pana ... (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)