ContSters54829 
	    	Utilizator

ContSters54829 
	    	Utilizator	    

ContSters53919 
	    	Utilizator

ContSters53919 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua,
La stabilirea pensiei alimentare care venituri trebuie sa le ia in calcul instanta? Ia in calcul norma de hrana si sporurile?
 m_ella2005 
	    	Utilizator

m_ella2005 
	    	Utilizator	    

ContSters114133 
	    	Utilizator

ContSters114133 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 negrutzu2012	                   

In urma divortului ce s-a pronuntat acum 2 ani, s-a stabilit  o pensie alimentara pentru copilul meu in cuantum de 20 % din salariul net. Fosta sotie a cerut ... (vezi toată discuția)
	                    negrutzu2012	                   

In urma divortului ce s-a pronuntat acum 2 ani, s-a stabilit  o pensie alimentara pentru copilul meu in cuantum de 20 % din salariul net. Fosta sotie a cerut ... (vezi toată discuția)

reny34	                   

la calculul pensiei alimentare,se ia in considerare si norma de hrana a politistilor? daca da,as dori sa stiu exact ce trebuie sa fac,deoarece mie nu mi se ... (vezi toată discuția)
	                    reny34	                   

la calculul pensiei alimentare,se ia in considerare si norma de hrana a politistilor? daca da,as dori sa stiu exact ce trebuie sa fac,deoarece mie nu mi se ... (vezi toată discuția)

anca_01980	                   

Buna ziua,
Sotul meu este functionar public cu statut special si in afara de salariu de incadrare beneficiaza si de diferite sporuri, inclusiv norma de ... (vezi toată discuția)
	                    anca_01980	                   

Buna ziua,
Sotul meu este functionar public cu statut special si in afara de salariu de incadrare beneficiaza si de diferite sporuri, inclusiv norma de ... (vezi toată discuția)