avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal - neacordare prioritate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal - neacordare prioritate

buna ziua,n-am mai scris din martie a.c,au trecut 1,2ani de la accident si ...nimic,circul cu dovada circulatie!la ultima mea discutie cu ''victima''am inteles ca procuratura nu i-a dat castig de cauza si-a facut contestatie,probabil de aceea dureaza atat de mult!acum o jumatate de an am facut cerere urgentare iar o dna amabila de la procuratura mi-a zis ca cererea e inca la bpr,imi pierd deja rabdarea,ce mai pot face?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nero67 , utilizator 15:41, 16 August 2011
Pai nu prea aveti ce face. Trebuie sa asteptati hotararea instantei fara de care nimeni nu se misca in front. Daca ultima decizie a instantei ramane definitiva atunci puteti cere un certificat de grefa pe care sa-l predati la politie si sa reintrati in posesia permisului, daca hotararea definitiva nu mai cuprinde si alceva.
multumesc pt raspuns,problema e ca nu mi-a venit de la procuratura inceperea sau neanceperea urmaririi penale si n-am fost dat in judecata,nu ma pricep dar banuiesc ca in baza deciziei procuraturii intra in vigoare suspendarea,amenda iar pe cale civila daca va fi nup pot fi dat in judecata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declansarea actiunii penale ana6464 ana6464 Am doua neclaritati cu privire la punerea in miscare a actiunii penale : - conform art 9 din Cpr.pen actiunea penală se pune în mişcare [b]prin actul de ... (vezi toată discuția)
Cum se verifica daca sentinta penala a ramas definitiva robert3786 robert3786 Stimate doamne/stimati domni, va rog sa aveti amabilitatea de a ma lamuri in aceasta problema. [b]Continutul deciziei instantei:[/b] În baza art.23 din Legea ... (vezi toată discuția)
Solutie in dosar penal. cum pot sa-mi recapat permisul? yneedlove yneedlove Solutie: În baza art.11 pct.2 lit.b Cod procedură penală raportat la art.10 lit.h Cod procedură penală cu aplicarea art.132 alin.1 Cod penal, încetează ... (vezi toată discuția)