avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consultare dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consultare dosar penal

Este posibila consultarea unui dosar penal intocmit in 2006?
Dosarul nu a ajuns la instanta insa nu stiu daca este inchis sau nu.
Pot copia documente din acest dosar?

Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 13:25, 26 Mai 2010
da, va puteti angaja chiar un aparator care sa se intereseze de mersul dosarului dvs.
Da este posibil , daca nu a ajuns la instanta ,inseamna ca se afla la politie, daca nu la parchet. Luati-o pe fir ,intii la politie si dupa aceia la parchet. Dupa ce ati aflat unde se afla ,printr-o cerere adresata institutiei respective ,cereti sa vi se comunice in ce stadiu se afla dosarul penal Nr...../.......Puteti angaja un avocat sa se ocupe de acest lucru.
Nu sunt parte in acest dosar.:)
Informatiile imi sunt necesare pentru realizarea unui studiu fara legatura cu domeniul juridic.
Schimba asta cu ceva datele problemei?
Regula este ca informatiile din dosare sunt strict confidentiale.
Caracterul confidential are în vedere si necesitatea de a proteja persoana împotriva careia se desfasoara aceste acte, ca o consecinta a prezumtiei de nevinovatie
Schimba radical problema, aveti nevoie de procura sau de un avocat.
Dar, daca studiul dvs. nu are nici o legatura cu domeniul juridic, de ce va focalizati pe un dosar anume , aflat in stadiul de cercetare??

Alte discuții în legătură

Accident fara rca ciocanitorugabriela ciocanitorugabriela In data de 3.05.2011 am fost implicata intr-un accident rutier fara victime.Persoana care m-a lovit conducea un autoturism neinmatriculat cu numere de la o ... (vezi toată discuția)
Liberul acces la informatiile de interes public mfdunhill mfdunhill Buna Ziua, as vrea sa stiu daca in baza legii Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public pot cere la autoritatiile statului ... (vezi toată discuția)
Legea 544 ana_florina ana_florina Buna ziua, lucrez in cadrul unei primarii, la Legea 544 a fost solicitate mai multe cerinte printre care si proiectele tehnice la investutiile in curs, nu stiu ... (vezi toată discuția)