avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Avansare in grad profesional
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Avansare in grad profesional

Buna ziua.Asi dori sa-mi raspundeti si mie la urmatorea problema.Sunt functionar public,referent superior 1cu1.Anul acesta am devenit licentiat si conform legii in ce grad pot sa avansez,dupa depunerea diplomei de licenta la dosar?.Se poate avansa direct in gradul de consilier principal.daca vechimea si calificativele obtinute o permit?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:41, 22 August 2011
Buna ziua

Ce specialitate sunteti, ce fel de consilier?,

Informatia solicitatea este necesara pentru a putea primi raspunsul dorit.
Promovarea in clasa, conform studiilor absolvite, se va face pe o functie publica clasa I (consilier/expert/inspector) grad profesional asistent. Acum, depinde si daca studiile absolvite de dvs. sunt in specialitatea functiei exercitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare Mihay12 Mihay12 Sunt functionar public grad superior.am absolvit facultatea cu licenta.ce trebuie sa fac pentru a promova la o alta clasa de salarizare? (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Avansarea in grad ca functionar public BalanJanel BalanJanel Sunt referent principal superior si am absolvit FACULTATEA DE STIINTE JURIDICE SI ADMINISTRATIVE, specializarea Administratie publica de 3 ani si examenul de ... (vezi toată discuția)