ylys 
	    	Utilizator

ylys 
	    	Utilizator	    

momo86 
	    	Utilizator

momo86 
	    	Utilizator	    

cosmin2005 
	    	Utilizator

cosmin2005 
	    	Utilizator	    

mihaicalinescu2005 
	    	Utilizator

mihaicalinescu2005 
	    	Utilizator	    

PUTETI SA PLECATI FARA SA STATI IN PREAVIZ IN SCHIMB ANGAJATORUL VA POATE INCHIDE CARTEA DE MUNCA (DACA VREA) cu litera I,fiindca nu ati respectat CIM semnat.Daca nu aveti cartea de munca la ei e bine fiindca nu apare nicaieri,daca aveti doar contract atunci nu e problema.
Vb cu noul angajator si stabilit data cu care va angajati.
Mai bine va intelegeti cu fostul angajator e mai bine pentru toata lumea.
~ final discuție ~
 ContSters14496	                   

Conform Legii 188/1999, demisia produce efecte in termen de 30 de zile calendaristice de la inregistrare. Codul Muncii prevede 15 zile pentru angajatii de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters14496	                   

Conform Legii 188/1999, demisia produce efecte in termen de 30 de zile calendaristice de la inregistrare. Codul Muncii prevede 15 zile pentru angajatii de ... (vezi toată discuția)

DeaC	                   

Din mesajele citite pe acest forum, in caz de incetare raport de serviciu prin acordul partilor nu este necesar preavizul. Cu alte cuvinte, pot sa cer ... (vezi toată discuția)
	                    DeaC	                   

Din mesajele citite pe acest forum, in caz de incetare raport de serviciu prin acordul partilor nu este necesar preavizul. Cu alte cuvinte, pot sa cer ... (vezi toată discuția)

camelia_cazan77	                   

Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat in urmatoarea situatie: sotul meu lucreaza in sistemul penitenciar de 6 ani, in momentul de fata fiind plecat din ... (vezi toată discuția)
	                    camelia_cazan77	                   

Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat in urmatoarea situatie: sotul meu lucreaza in sistemul penitenciar de 6 ani, in momentul de fata fiind plecat din ... (vezi toată discuția)