avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imposibilitate de plata
Discuție deschisă în Executare silită

Imposibilitate de plata

Buna ziua,
Sotul meu a facut acum cativa ani cand avea un salariu consistent imprumut la banca. Acum nu are nici macar jumate ca venit din cat avea pe atunci. Intre timp (acum un an mai precis), noi am vandut apartamentul unde locuiam si am cumparat o casa pe care acum am trecut-o pe numele fiului nostru avand in vedere faptul ca in ultimii 3 ani el ne-a sustinut financiar. Acum nici el nu mai poate sa ne ajute si e posibil sa fim in incapacitate de plata.
Intrebarea mea este : din cauza noastra, acum poate banca sa execute silit pe baiatul meu?
Multumesc!


Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:02, 29 August 2011
www.avocatnet.ro/content/for...

invocati ce zic oamenii astia aici
Doamna Cucu,
In primul rand, faceti un exercitiu de sinceritate. Ati trecut casa pe numele fiului, ca sa nu v-o poata lua banca.

Acum, ca sa va raspund, nu, banca nu il poate executa silit pe fiul dvs daca nu a garantat personal acel imprumut.
O sa va puna poprire pe venituri si o sa va execute celelalte bunuri pe care le aveti in proprietate si cam atat e tot ce poate face banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare piu_piu piu_piu buna ziua. am un credit de nevoi personale si nu am mai achitat rata de aproximativ 12 luni. eu nu am niciun bun pe numele meu,dar locuiesc in casa parintilor. ... (vezi toată discuția)
Garantii reale si personale bliana bliana Buna ziua! Am luat si eu un credit de 10.000 euro de la o banca, am platit pana mi-am pierdut locul de munca (acum aproape 2 ani), banca a \"vandut \" ... (vezi toată discuția)
Executare silita? ContSters180292 ContSters180292 Buna ziua!As avea nevoie de o informatie urgenta va rog tare mult! In 2007 eu si sotul meu am facut 3 credite la banca,1 pe numele meu si 2 pe numele sotului ... (vezi toată discuția)