avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... angajare aparator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

angajare aparator

Recurs contra unei contestatii in anulare.

Inainte de primul termen, poate recurentul solicita un nou termen pentru angajare aparator daca
1. in prima instanta nu a avut aparator
2. a solicitat prin cererea de recurs judecata in lipsa.

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 30 August 2011
feel, utilizator
Cel mai recent răspuns: feel , utilizator 13:57, 31 August 2011
Se poate solicita in orice situatie. Cererea trebuie sa fie motivata cu privire la aspectul de ce nu si-a angajat avocat pana la primul termen.
se poate , printr-o cere depusa la registratura care ajunge la arhiva pentru introducerea in mapa- dosa sau in timpul primei sedinte ,cerand presedintelui de instanta amanarea ,care este legala.NU inteleg ce vreti sa spuneti la pct. 1 ,adica nu a avut aparator la instanta de fond -judecatorie ?! - nu conteaza ,tocmai aceasta lipsa de aparator l-a determinat sa ceara.
La pct. 2 ,putin ambiguu, TOTUSI ,cred ca intelesul este ca " EL sau EA " sa nu fie prezent dar aparatorul - avocatul trebue sa fie - daca a cerut si angajat avocat.
Multumesc,

La punctul doi vroiam sa spun ca recurentul a cerut prin cererea de recurs judecata in lipsa dar acum doreste sa ceara amanare pt angajare aparator.

Multumesc din nou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa imputernicesc un frate sau o sora pentru a ma reprezenta in dosar? procura trebuie incheiata la un birou notarial? Nina1 Nina1 Buna seara, Sunt recurent intr-un dosar civil. La primul termen de judecata nu pot fi prezenta. Ce pot face in acest caz? Pot sa imputernicesc un frate sau o ... (vezi toată discuția)
Este admisibila contestatia in anulare? luminel luminel Speta: In recurs, inaintea primului termen, intimatul petent depune prin judecatorul de serviciu o cerere pentru acordarea unui alt termen, pentru lipsa de ... (vezi toată discuția)
Amanare proces bufa bufa Va rog sa-mi explicati intelesul textului enuntat de Curtea de apel la termenul avut ,la un proces de recurs ,la care ambele parti au cerut judecarea in ... (vezi toată discuția)