avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... parteneriat public - public
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

parteneriat public - public

buna ziua! va rog sa ma ajutati cu informatiareferitoare la existenta in legislatia romaneasca a parteneriatului public-public si sub ce forme se poate materializa acesta?1 multumesc!
Cel mai recent răspuns: NEFERURA79 , utilizator 17:09, 31 August 2011
Domeniile si scopurile legii sunt:

- Eliminarea licitatiilor si inlocuirea lor cu negocierea. Este consfintita de Art. 14 din lege, care arata ca negocierea este modalitatea de desemnare a partenerului privat.

- Categoriile de lucrari carora li se poate aplica Legea PPP. Legea este foarte vaga si arata doar citeva exceptii, fara a institui o regula clara de aplicabilitate. (Vezi art. 44, care spune ca in anumite conditii prevederile Legii PPP se pot aplica si la "activitatile relevante definite prin Ordonanta de Urgenta 34/2006", adica OUG-ul care reglementa pina acum achizitiile publice).

Textul de lege il gasiti pe urmatorul link:

[ link extern ]

Succes!
multumesc pentru raspuns! dar cred ca nu am fost suficient de explicita, eu intrebam de notiunea de parteneriat public-public!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice utc utc Buna ziua, Achizitii publice - licitatie in sensul legii sau negociere...!? Multumesc! (vezi toată discuția)
Licitatie (urgent!!) jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati sa raspund la o serie de intrebari: 1. Ce inseamna \"achizitor\" si ce inseamna \"autoritate contractanta\"? Care este ... (vezi toată discuția)