avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... parteneriat public - public
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

parteneriat public - public

buna ziua! va rog sa ma ajutati cu informatiareferitoare la existenta in legislatia romaneasca a parteneriatului public-public si sub ce forme se poate materializa acesta?1 multumesc!
Cel mai recent răspuns: NEFERURA79 , utilizator 17:09, 31 August 2011
Domeniile si scopurile legii sunt:

- Eliminarea licitatiilor si inlocuirea lor cu negocierea. Este consfintita de Art. 14 din lege, care arata ca negocierea este modalitatea de desemnare a partenerului privat.

- Categoriile de lucrari carora li se poate aplica Legea PPP. Legea este foarte vaga si arata doar citeva exceptii, fara a institui o regula clara de aplicabilitate. (Vezi art. 44, care spune ca in anumite conditii prevederile Legii PPP se pot aplica si la "activitatile relevante definite prin Ordonanta de Urgenta 34/2006", adica OUG-ul care reglementa pina acum achizitiile publice).

Textul de lege il gasiti pe urmatorul link:

[ link extern ]

Succes!
multumesc pentru raspuns! dar cred ca nu am fost suficient de explicita, eu intrebam de notiunea de parteneriat public-public!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice- conditii de participare pt. un grup european de interes economic la o licitatie publica Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. Va rog foarte mult sa ma informati cu izvorul de drept potrivit caruia un grup european de interes economic, inmatriculat la Reg. Com in Romania, ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice utc utc Buna ziua, Achizitii publice - licitatie in sensul legii sau negociere...!? Multumesc! (vezi toată discuția)
Licitatie (urgent!!) jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati sa raspund la o serie de intrebari: 1. Ce inseamna \"achizitor\" si ce inseamna \"autoritate contractanta\"? Care este ... (vezi toată discuția)