Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ingradire acces la proprietate

Am cumparat un apartament intr-un cartier rezidential ,accesul catre proprietate se face pe un drum de servitute pus la dispozitie de dezvoltatorul imobiliar care mi-a vandut apartamentul .Acesta a pus bariera si ne conditioneaza intrarea si stationarea 30`(minute) gratis ,dupa expirarea celor 30` platim un tarif stabilit doar de el. In contractul de vanzare nu sunt specificate conditii de limitare a accesului spre proprietate,Ma consider cumparator de buna credinta inselat de vanzator.CE MA SFATUITI SA FAC?
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 16:30, 1 Septembrie 2011
depinde ce scrie in contractul de vanzare-cumparare despre locul de parcare
Nu vorbesc de locul de parcare,acelea au alti proprietari. Vorbesc de taxa si de timpul de 30`impus .Ex,vine mama in vizita , daca depaseste cele 30` trebuie sa plateasca ,chiar daca sta pe locul meu de parcare.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daca procedeaza asa inseamna ca a scris el o fraza in contractul de vanzare cumparare,poate cu litere mici,care sa-i permita acest tertip. Cred ca cel mai bine incercati sa cereti o telecomanda de la bariera , iar daca refuza puteti vorbi cu ceilalti proprietari si ii cereti socoteala pentru acest abuz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare in cartier rezidential Anaxor10051986 Anaxor10051986 Stau intr-un cartier rezidential langa Brasov.Cartierul are bariera iar locurile de parcare sunt vandabile.Noi nu am achizitionat inca un loc de parcare.Din ... (vezi toată discuția)
Acces la apartamentul meu, situat pe o proprietate privata ionutzinca ionutzinca Vreau sa ma lamuriti si pe mine, va rog, in urmatoarea situatie: eu si alti multi locatari, am cumparat apartamente intr-un cartier privat de locuinte; ... (vezi toată discuția)
Acces bloc RoxMarin RoxMarin Buna ziua, am si eu un apartament intr-un ansamblu rezidential ( defapt sunt 3 blocuri) si, mai nou, urmeaza sa se monteze o bariera, la care cor avea ... (vezi toată discuția)