avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Extras carte funciara pentru infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Extras carte funciara pentru infiintare PFA

Doresc sa-mi infiintez PFA la adresa din C.I, dar nu eu sunt proprietarul.
Proprietarul imobilului este decedat si sotia nu a facut inca succesiunea, intrebarea este daca pot sa scot extrasul din cartea funciara si sa-mi depun dosarul pentru infiintarea PFA-ului.
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 19:25, 5 Septembrie 2011
Buna ziua,
Nu va este necesara cartea funciara, pentru a va infiinta PFA, daca nu utilizati terenul despre care vorbiti in scopuri de productie ...etc.
Daca doriti sa figurati la adresa din C.I, ca si sediu social al PFA-ului este necesar doar buletinul.
Veti face un contract de comodat pe care sa il prezentati in copie si la Admin. Fin. Publice, dupa ce soia va rezolva cu succesiunea.
Cu stima,
Fara succesiunea facuta trebuie sa renunt la contractul de comodat, ce variante ar mai fi pentru a putea folosi adresa din C.I ca sediu PFA?

Multumesc!
Buna ziua,
Sa gasiti o persoana de la care sa inchiriati un imobil (pe care sa il declarati ca si sediu social) ori dupa cum va spuneam sa incheiati un contract de comodat cu o terta persoana (care doreste sa va cedeze cu titlu gratuit acel imobil)
Toate bune...
va trebuie extrasul de carte funciara in original si nu mai vechi de 30 de zile anexa la contractul decomodat/inchiriere si acord proprietari care sa faca dovada sediului profesional respectiv a sediului secundar daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre infiintarea unui pfa ndan57 ndan57 Buna ziua va rog frumos daca doreste cineva care stie bine sa ma lamureasca si pe mine despre ce trebuie la infiintarea unui PFA, este vorba despre o pers. ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu scorus69 scorus69 Buna seara am si eu o intrebare pt o schimbare de sediu al unui SRL in care contractul de vanzare cumparare unde va fi noul sediu este cumparat astfel: ... (vezi toată discuția)