avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit nevoi personale

buna ziua ma numesc ioana 35 ani am facut un credit nevoi personale acum 4 ani din motive de sanatate nam mai putut munci sa pot achita creditu am ramas in urma cu ratele si sau acumulat dobanzi au preluat creditu o firma de recuperare cu care am mai negocit dobanzile si am mai platit anumite sume mentionez ca aveam si casa proprietate dar in urma cu aproximativ un an am instrainato prin vanzare cumparare acum cateva zile mia venit o somatie imobiliara de executare judecatoreasca intrebarea mea este ce se poate intampla daca eu nu mai am nimic va multumesc astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 11:57, 8 Septembrie 2011
presupun ca acel credit era fara garantii, altfel nu puteati vinde apartamentul. Nu va pot lua nimic, se poate pune poprire pe 1/3 din venitul dvs, iar vanzarea cumpararea imobilului va fi atacata in instanta , si se va intenta actiune in anulare si deci repunerea partilor in situatia anterioara incheierii actului, dar in practica instanta nu incuviinteaza astfel de actiuni deoarece se merge pe principiul bunei credinte a tertului dobanditor, care nu avea de unde sa stie ca dvs erati executata silit.
nu nu era garantat acel credit cu casa iar cand am vandut nu era vb de nici o executare inca plateam la recuperatori dobanzile exagerate care mi le cereau si in urma unor probleme grave de sanatate am fost nevoita sa vand acel imobil va multumesc ptr raspuns
Probabil ca banca va promova actiune pauliana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fidejusor a-a-a a-a-a sunt fidejusor la un credit contractat de firma la care sotul este administrator si asociat. Firma a inceput procedura de faliment, urmeaza executarea silita. ... (vezi toată discuția)
Executare nicohak nicohak in noiebrie 2007 am imprumutat unei persoane o suma mare de bani cu contract notarial cu titlu general(fara ipoteca ,garantie) .contractul era pe termen de 30 ... (vezi toată discuția)
Probleme mari anton18 anton18 Buna ziua.In urma cu un an, am incheiat un contract de intretinere cu fiul meu.In urma unui proces civil care s-a incheiat acum,datorez unei persoane suma de ... (vezi toată discuția)